maandag 29 november 2010

Feest in het kwadraat!

Het was een echt feestweekend!!
We hebben het weekend ingezet met grote spruit haar allereerste kinderfuif!
Ja, dat komt ervan als je ze laat kiezen welk soort feestje ze wil voor haar vrienden. Op 11-jarige leeftijd voelen ze zich blijkbaar echt puber worden...
Er was een rondraaiende discobal met allerlei felle kleuren, veel LUIDE muziek, een heuse bar met een uitgebreide drankenlijst, allerlei versnaperingen...
Er werd zelf een stroboscoop meegebracht (zo van dat fel irritant knipperend licht) en een echte microfoon. Deze microfoon kon jammer genoeg niet op onze (beperkte) muziekinstallatie aangesloten worden (misschien gelukkig maar, er was zo al lawaai genoeg).
Het feestje was een groot succes, de meiden waren zelfs een beetje opgedirkt (nagellak, beetje lippenstift...) en de jongens stonden ook heel cool met gel in het haar op de dansvloer.


Foto's nemen lukte niet goed, ofwel waren ze overbelicht ofwel te donker maar bovenstaande heeft jullie wel een indruk van hoe het er aan toeging.

Een snoeptaart was natuurlijk ook van de partij:

Super gemakkelijk te maken! In de winkel zijn ze echter superduur. Als jullie willen weten hoe ik deze in elkaar zet, wil ik gerust een korte foto-tutorial maken. Geef dan maar een seintje.

Zo zag de snoeptaart eruit na de fuif:Zaterdag stond er een paar verrassingen op de agenda voor haar verjaardag: eerst gaan eten bij pizzahut (wat zij de max vindt, wij iets minder. Dit is meteen de reden waarom dit niet zo vaak gebeurt) en dan gaan bowlen!

 


Genieten !!!


Tussendoor was er ook nog ouderfeest op school met hele leuke en grappige optredens van de kleutertjes (waaronder kleine spruit). Amaai, de juffen hadden er weer veel energie en tijd in gestopt om het tot iets heel geslaagd te maken!Zondag stond volledig in het teken van de grote sinterklaasshow. Kleine spruit en ik trokken erop uit om in het sportpaleis K3 te bewonderen. Ze wou eigenlijk naar een show van K3 maar die waren allemaal snel volzet dus was de grote sinterklaasshow nog de enige mogelijkheid om dit jaar nog K3 in actie te zien. Wat hebben we beiden genoten van deze leuke dag met ons tweetjes!!

Zoals jullie zien, hebben we een druk weekend achter de boeg, volledig opgeladen voor een nieuwe werk- en schoolweek.

2 opmerkingen:

  1. Wat een grote dame dan alweer. En wat heerlijk om even met je kleine meid op pad te gaan.
    Ik wil best een tutorial van de snoeptaart. Ik heb een enorme snoepkont die over twee weken veir wordt, samen met haar zusje (die ook vier wordt).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ok Effie, tutorial komt er spoedig aan!!

    BeantwoordenVerwijderen