maandag 28 juni 2010

Bedankt Lieve JUF!!

Morgen is het alweer de laatste dag school, amaai dit schooljaar is voorbij gevlogen.
Met de grote vakantie in aantocht en met het zomerse weer is iedereen goedgezind. Het warme weer noodzaakte mij echter om inspiratie te zoeken om een ander afscheidscadeautje te maken voor de juffen. Bij het afscheid van JUF Lieze een tijdje geleden maakte ik namelijk, zoals u hier al kon lezen, een versierd cakeje met slagroom. Gezien slagroom en warm weer geen gezonde combinatie zijn voor de start van de grote vakantie, besloot ik om koekjes te versieren met een soort van glazuur.

Voor JUF Nancy van kleine spruit werd het een koekje met Jules, de klaspop, erop.


Grote spruit koos voor een schoolbord met een rekensommetje erop voor JUF Veerle.


Verschillende keren in de week gingen beide spruiten naar de kinderopvang in 't school: Dorine en 'opa' (eigenlijk noemt hij Armand maar de kinderen noemen hem opa)mochten dus ook eens bedankt worden. Last but not least: directrice Ann of 'mevrouw' voor de kinderen verdiende ook een traktatie.


Voor nog een paar andere medewerkers was dit voorzien:En dit is het eindresultaat, mooi ingepakt: 't is toch om het water van in de mond te krijgen ...


Waar een gewoon koekje (uiteraard zelf gebakken), uitsteekvormen, glazuur en voedingskleurstof niet allemaal kunnen toe leiden.
Nog een paar foto's van tussendoor:

1 opmerking:

  1. Jammie, lekker hoor! Erg leuk om zo een afscheidscadeautje te geven zeg!

    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen