donderdag 3 oktober 2013

Eindelijk !!

Eindelijk nog eens tijd om te bloggen. Ik heb deze zomer niet stil gezeten hoor; naai- en andere creatieve werkjes waren er volop. Ik zal dus mijn achterstand moeten inhalen.

Op het laatste stoffenspektakel in Gent zag ik in de knippie 06/2011 een patroontje voor een sweatertje in nicky velours. Ook het kleurtje vond kleine spruit mooi, dus kopieerde ik het geheel. De nicky velours kocht ik op het stoffenspektakel, altijd veel keus aan nicky velours en aan schappelijke prijzen!

Het is een simpel patroontje en het geheel zat dus snel in elkaar.


Deze morgen moest ik vroeg de deur uit, nog voor kleine spruit wakker was. Ik had haar kleertjes mooi klaar gelegd (waaronder dit sweatertje) en kleine spruit kleedde zich, zoals elke morgen, mooi aan.
Alleen, toen ik rond 8u naar huis belde, vroeg hubbie mij welk pulletje ze moet aandoen. Ik zei dat er toch een pulletje klaar lag en toen zei hij: 'ze heeft het bovenstukje van haar pyjama nog aan'.

Hrrrr....

Lijkt dit nu echt op een pyjama? Ze is er toch mee naar school gegaan deze morgen! Ik hoop dat het ligt aan het feit dat mannen doorgaans niet veel verstand van kleertjes hebben....

6 opmerkingen:

 1. Dit zijn de momenten die je moet onthouden! Ze staat er niet alleen 'mooi' mee, ik noem het eerder 'stijlvol'!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mannen hebben gewoon echt geen verstand van kleren in het algemeen en kinderkleren in het bijzonder, dus het ligt niet aan jou ;-)
  Het is een heel mooi truitje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi!!!
  Ik ken een verhaal van een mama die een week weg moest voor het werk. Die week waren het klasfoto's op school. Toen die na een paar weken toekwamen, zag de mama dat haar dochter met een slaapkleedje op de foto stond. Haar man dacht dat het een kleedje was :) Dus...mannen...geen verstand van kleren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, oef! gerust gesteld. Bedankt dames!

  BeantwoordenVerwijderen