dinsdag 11 januari 2011

おっ!私のミシンの本が到着した

Joepie! Mijn naaiboekjes zijn gearriveerd (vertaling in 't Japans: zie titel).
Ik bestelde bij YesAsia 2 Japanse naaiboekjes. Ik heb er al veel over gelezen op het net en sta te popelen om ze ook eens uit te proberen.

Dit zijn ze:


Emma en Mona deed een oproep om het overzicht met de modellen te fotograferen dus hier zijn ze. De eerste foto is van het linkerboekje, de andere twee foto's van het rechterboekje.Ik ga heeeel goed slapen deze avond!
Of ...... 't is ook mogelijk dat ik lig te denken welke stofjes ik ga gebruiken voor deze creaties.

4 opmerkingen:

 1. Kan je - na het maken van je eerste creatie uit deze boekjes- eens laten weten of dat te doen is voor een onervaren naaister als ik? Want die kleertjes zijn onweerstaanbaar, maar ik vrees de patroontjes ook onVERstaanbaar... Dankuwel en veel naaiplezier!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Het meisje op de kast: Ik ben ook benieuwd of ik het deftig kan verstaan! Ik zal het je zeker laten weten of het te doen is. Naar het schijnt spreken de tekeningen voor zichzelf, afwachten dus of het inderdaad zo is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dat het goed te doen is!
  Deze heb ik niet maar heb er wel enkele andere.
  Veel succes ermee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben echt gefascineerd door je blog; reeds veel dergelijke blogs bekeken maar bij de jouwe...u bent een ongelooflijk interessante vrouw ! Van Japans naar Engels...chapeau, ik zou de moed hiervoor niet hebben. Ik vind me zelf al flink als het me lukt een Engels patroon meester te zijn -)). Je bruist gewoon van energie. Ik volg je op de voet -))Je interesses lopen redelijk gelijk met deze van mij.
  Bedankt voor alles wat je reeds met ons deelde. Heb nog de tijd niet gehad om zelf een blog aan te maken maar je tip om foto's door te sturen heb ik wel reeds gepikt (kan dat ook nog niet -)
  Vriendelijke groet,
  Marie Danneels

  BeantwoordenVerwijderen