zaterdag 29 september 2012

Gymen in stijl

Kleine spruit zit nu al het derde jaar op rij op turnles en wou wel eens iets anders dan gewoon een t-shirt en shortje om in te turnen. De turnclub verkoopt ook gympakjes maar er is momenteel een wachttijd van 4 weken en zoveel geduld heeft kleine spruit niet. Dus besloot ik om haar een echt gympakje te maken.


De donkerblauwe stof (blinkend en rekbaar) haalde ik van op het stoffenspektakel en wordt ook gebruikt voor de 'echte' gympakjes. De paarse stof is dezelfde kwaliteit en is een restje van een prinsessenkleed dat ik haar twee jaar geleden maakte.

Niet letten op haar witte onderlichaam!
Dat steekt nogal af tegen haar bruine benen...
Het gympakje werd vandaag uitgetest in de turnles en werd 'turnproof' bevonden.

7 opmerkingen:

 1. Geen zin om eens uit te leggen hoe je te werk ging? Dit staat al jaaaaaaaaaaaaren op mijn lijstje en ik kom er maar niet toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een turnpakje ! Dit lijkt mij nu eens aartsmoeilijk !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gebruik je hiervoor een speciale stretchsteek op je naaimachine of zo ? Of zou het ook lukken met een zigzagje ? Ik heb namelijk een oude naaimachine van de zus van mijn grootmoeder, uit de jaren stillekes dus....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het is een soort van zigzagsteek, speciaal voor stretch stoffen. Ik denk dat een gewone zigzagsteek ook wel zal lukken. Veel succes!!

   Verwijderen