donderdag 28 juli 2011

Op stoffentocht in Hua Hin

Nu we hier, op weg naar Bangkok, in Hua Hin zitten, kan ik evengoed eens kijken naar stofjes.
Ik ben tot de vaststelling gekomen dat er hier maar 2 stoffenwinkeltjes zijn, alle twee in Chatchai Market. het eerste winkeltje had een vrij groot aanbod, het tweede had naast breiwol, ritsen, knopjes en dergelijke een heel beperkt aanbod stofjes.


 Er zijn hier wel honderden Pakistaanse en Indische kleernmakers die een beperkt aanbod hebben aan stoffen maar dat zijn meestal van die effen stoffen om kostuums en hemden van te maken.

Volgende stofjes kon ik op de kop tikken in bovenstaand winkeltje:


5 opmerkingen:

 1. Reizen krijgt zo een hele nieuwe dimensie ... stoffenjacht ;-)
  Geniet van jullie verdere reis!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ooooooooooooooh! ... had ik een jaar geleden in India maar geweten dat ik een naaimachine zou krijgen ... zijn daar toen in een winkel geweest om wat kleding te kopen want alles wat ik meehad was mestnat van het zweten en daar hadden ze zulke prachtige stoffen om zelf je kleding van te maken ... *zucht*
  ach ja :o) geniet van de reis en de stofjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, Hua Hin, wij waren daar op huwelijksreis... Nostalgie! Geniet er maar van!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Op weg naar Bangkok? Daar hebben ze de Indische markt. Hou uw stoffenvalies maar gereed en trek maar een dagje voor het stoffenshoppen uit! Keigroot.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Mamasha: inderdaad, de Indische Markt of Phurat Textile Market / Sampeng lane. Ik ben er gisteren geweest en ik heb denk ik een metertje of 30-40 mee. Ongelooflijk hoeveel keuze ze daar hebben. Ik plaats er binnenkort wel een berichtje van met foto's. Nu zit ik echter op een eilandje (Ko Larn). Maandag nog een dagje Bangkok en daarna inventarisatie.

  BeantwoordenVerwijderen